PRESENTTIPS

Det finns ingen bättre känsla än att ge bort något unikt och personligt. Därför är en målning från Trendiga tavlor den perfekta presenten vid högtider som bröllop, dop och namngivning. Att få en målning som födelsedagspresent, inflyttningspresent, julklapp eller på Alla hjärtans dag brukar vara minst lika uppskattat.

DOPPRESENT OCH BABYSHOWER

Vad ger man till en nyfödd krabat om man vill skänka glädje till både den nyfödda och föräldrarna? En varm, familjär målning såklart! 

Flera av mallmålningarna från Trendiga tavlor har motiv som symboliserar familjekärlek – både mellan föräldrar och barn och mellan syskon. Passar perfekt i barnrummet!

MALLMÅLNINGAR

FÖDELSEDAGSPRESENT

När ens partner eller vän fyller år vill man såklart ge den personen någonting alldeles extra. En överraskning som ofta uppskattas är en unik målning. 

Om målningarna i galleriet inte känns personliga nog kan man höra av sig och beställa en tavla. Förhoppningsvis kan din idé förverkligas.

BESTÄLL TAVLA

INFLYTTNINGSPRESENT

Gå ihop med dina vänner och köp någonting lyxigt till den eller de som flyttar. En handmålad tavla blir garanterat pricken över i:et när dammet från flyttkaoset har lagt sig. 

I en ny fräsch lägenhet eller i ett rymligt hus passar en modern drip and drop-målning med abstrakt motiv väldigt bra. 

DRIP AND DROP-MÅLNINGAR

BRÖLLOPSPRESENT

Ingen gåva kan mäta sig med den lycka som två personer känner när de lovar varandra att hålla ihop i vått och torrt. 

En bröllopspresents uppgift är snarare att, när den grå vardagen har återvänt till brudparets liv, påminna dem om just den känslan som de upplevde på bröllopsdagen. Vad är då bättre än en vacker målning som de ser varje dag?

TRYCKLUFTSMÅLNINGAR